Geen producten (0)

Voorwaarden

Hieronder vind u de Algemene voorwaarden van Banbina.

Hier kunt u terecht voor al uw vragen, Informatie en service betreffende de webshop van Banbina. 

Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar: info@banbina.nl of telefonisch +31(0)655125243, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw vragen te kunnen beantwoorden 

Inhoud: 

  • Levertijd
  • Ruilen of retourneren
  • Privacy
  • Garantie

Levertijd:

Banbina streeft natuurlijk naar een zo snel mogelijke levertijd. Natuurlijk moet u er rekening mee houden dat alle artikelen handgemaakt worden, en er geen grote voorraad is van de artikelen. Hierdoor ligt de levertijd tussen de 2 en 14 dagen, dit zal liggen aan de drukte op dat moment. Wij zullen ons uiterste best doen om uw artikel(en) zo spoedig mogelijk bij u te kunnen leveren.

Ruilen of Retourneren:

  • U kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering ruilen of retourneren, tijdens deze periode kunt u ervoor kiezen om de artikelen terug te sturen, en te ruilen tegen bijvoorbeeld een ander artikel of andere kleur, of u kunt ervoor kiezen om het aankoopbedrag terug te ontvangen. 
  • De artikelen moeten ongedragen en in nieuwstaat geretourneerd worden, anders kunnen wij geen geld retour geven. 

Privacy:

Banbina respecteerd de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u bij ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Banbina zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens. 

Garantie: 

De algemene garantie is alleen geldig met betalingsbewijs en binnen 2 maanden na aankoop.

Facebook